nedelja, 6. april 2008

Povzetek za marec

Upam, da mi bo prešlo v navado, da bom po vsakem mesecu naredil povzetek, kaj se je dogajalo na tem blogu v prejšnjem mesecu.

Povzetek marčevskih objav
Najbolj brano je bilo vabilo Novih 5 brezplačnih mest za Ligo mladosti pomlad 2008, kar je bilo tudi pričakovano, saj je so bile te objave pogosteje kot ostale navajane na drugih straneh. Tudi Outbrainov dodatek za ocenjevanje posameznih objav, če skupaj seštejemo vse, na temo Lige mladosti, je bila to najbolj priljubljena tema v marcu.

Ostali pomembnejši prispevki v prejšnjem mesecu:

  1. "Kaj ima skupnega Slovenski MZ z Angleško premierno ligo?" se je spraševal Gaber in potegnil duhovito, zanimivo in zabavno povezavo s prvoligaši slovenske prve virtualne MZ lige in resnično elitno angleško prvo ligo. Moram priznati, da je za moj okus to eden najboljših člankov na našem blogu.
  2. Srbski manager ugnal slovensko elito smo provokativno ugotavljali ob zaključku prijateljske Lige mladosti.
  3. V objavi, ki je nastala zaradi dejstva, da nikakor nisem uspel oživiti in ohraniti delujočega, sem postavil skorajda retorično vprašanje, če "Lahko igraš MZ brez pripomočka MZmanager?".


5 komentarjev:

Unknown pravi ...

cestitke za dobro sezono.

hkrati pa eno vprasanje glede da sem tudi sam zacel spilat hokej (verjetno pa se kdo od "fucbalerjev"), pa se mi zdi da se vedno ne stekam cist, kaj naj bi bila prioriteta vsake od pozicij (primarni/sekundarni skilli) in kateri skili naj bi bili pokriti na splosno.

Ali obstaja kaksen prirocnik? Za fucbal je lepo poskrbljeno, hokej pa ... ?

Unknown pravi ...

Ja, hokej je zelo na stranskem tiru pri MZ. Tudi razvoj je zelo okrnjen, pojavile so se tudi zahteve, da naj resno postvijo zadevo in hokej podprejo, al pa naj ga ukinejo. No, sledenje se seveda ne bo zgodilo.Za kak priročnik ti res ne bi znal rečt, osebno tisto eno uro na 3 mesece za hokej uporabim s pomočjo MZ managerja. Sicer pa pozicije nekako inutitivno. Sicer je pa Green na tem področju tatamata :) Bo znal bolje povedat.

Anonimni pravi ...

sašo...za začetek si preberi članek na tem blogu "Slovenski MZ risi", kjer boš našel nekaj meril za vpoklic igralcev v nemško reprezentanco. Iz teh meril boš razbral kateri so primarni in kateri sekundarni skili za branilce in kateri za napadalce...pri golmanih sta pomembna samo branjenje in kondicija.

Unknown pravi ...

sej tist sem bral, perfekten clanek, sam sej ves vedno so se fore hehe ;)

mislim na tisto! :)

Anonimni pravi ...

No dobro...naj ti bo:))
Še kakšno o taktiki lahko prebereš v norveški izdaji The Zone št.6. Ko boš tole bral bo ravno dve leti od njene izdaje (11.april 2006)! Torej išči v arhivu. Pa priporočam ti angleško izdajo:)))