sobota, 19. april 2008

Novosti v MZ - igra postaja še bolj atraktivna

Ta teden je bil zelo pomemben za MZ skupnost. Na eni strani smo dobili zmagovalca Lige prvakov, ki sicer za nas ni ne vem kako zanimiva, saj tam nismo imeli svojega predstavnika. Po drugi strani pa smo dobili nov paket novosti in orodij, ki jih je ekipa MZ sicer napovedala že pred časom. Priča smo torej drugemu od treh paketov novosti, ki so bila napovedana.

Morda je prekmalu, da bi o novosti podrobneje predstavljali ali komentirali, so pa vse dostopne za vse uporabnike, tako da si seveda vsak lahko pogleda kaj je novega.

Spremembe pri postavitvi taktike name niso naredile kakšnega posebnega vtisa. Razen da smo imeli pri slovenski reprezentanci pred pomembno tekmo z Egiptom, ki se je pravkar končala, z visoko zmago Egipta, problem pri nastavitvi. Podoben problem so imeli Portugalci, na srečo pa je bila zadeva pravočasno rešena, tudi po zaslugi hitre reakcije slovenskega pomočnika selektorja.

Za tiste, ki nimate kreditov, pride prav nova možnost povabila prijateljev. Če se bodo le ti registrirali prek vabila, ki jim ga pošlje manager, boste dobili za to nagrado v obliki kreditov.

Največji vtis name je naredila nova opcija livescores, ki pride do izraza predvsem med gledanjem 3D tekme.

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Mislim, da je livescores samo za člane!

Anonimni pravi ...

za člane kajpada ... dve pivi na mesec manj si še lahko privoščim ... ni pa lahko priznam :P

seveda ko nimam blokirane kartice :S