sreda, 1. avgust 2007

Visoka zmaga proti Greenu daje upanje

Malce prepozno sem pogledal komentar na prejšnji moj blog... Sorry Green, ampak zgleda kot da se je danes moja ekipa utrgala s ketne. Zmaga z 8:2 je previsoka, obenem pa so se moji tako gnali po igrišču, da se je ključni igralec sredine Valdo poškodoval, a bo do naslednje ligaške tekme spet nared.

Teh visokih zmag sicer ne maram preveč, temu pravim overkill in ni potrebe po takem razbijanju. Zmaga je tudi slaba uteha za 2 poraza iz prejšnje sezone, v kateri je bila ekipa Greenhorns najneprijetnejši nasprotnik.

V nedeljo me čaka bolj trening kot pa težka tekma proti novincu v prvi ligi, vendar pozor! Vem, da obstaja upset event, ko nepričakovan poraz absolutnemu favoritu zada moštvo z dna lestvice.

Sicer pa je NK Macolar trenutno močno aktiven v raznih prijatlejskih ligah in prijateljskih ter uradnih pokalih, naj izpostavim samo tiste, kjer resneje spremljam dogajanje:

  1. Liga mladosti - počitnice 2007
  2. United Players Cup 2007
  3. EX-YU Kup.

3 komentarji:

Unknown pravi ...

green se mi zdi da to sezono neki dela narobe, vsi smo se ze znajdl v podobni situaciji, je pa v nasi kratki zgodovini ze pokazal zobe in mislim da se bo zelo hitro unesel in odigral proti naslednjim nasprotnikom tako kot njegova ekipa najbolje zna. malo se mi zdi da ga tepe tudi zelo neugoden razpored.

drugace pa zacetek lige po pricakovanjih, staroselci so pri vrhu, novinci tezko drzijo tempo, preseneca mogoce le tvoj predragi bratec s sanjskim startom :))

Anonimni pravi ...

Kako naj začnem?
Morda....kako sam sebi prizadejati najtežji poraz odkar igram v slovenski ligi!:))

Torej....namesto prvega golmana, ki ima 10 žogic za branjenje in 10 žogic izkušenj v vrata postaviš 18-letnika. Potem....dva pomembna stebra ekipe (reprezentant Suljkanović in steber sredine Krelj), ki imata priporočeno počivanje in jima je forma drastično padla pozabiš v ekipi za ligaško tekmo....nato zastreljaš penal (spet Krelj z slabo formo), nasprotnik pa zabije penal...in ob odličnem Velascu v vrastih Macolarja...vse skupaj je bilo dovolj za 8:2!

Da se razumemo..Macolar je odigral odlično....in tako ali tako bi zmagal vsaj za dva gola...

Vsekakor ena šola več za prihodnost!

Anonimni pravi ...

Ja....morda še razmerje strelov...
streli proti vratom 24:24...streli na vrata 23:17 za Macolar.