petek, 28. september 2007

Čuden trening forme

Medtem ko so tekme v prvi ligi izgubile ves čar in žar, saj je Extra-football pobral lovoriko že nekaj kol pred koncem, se po nanjovejšem updatu dogajajo čudno čudne stvari.

Nekateri imajo težave z določanjem oz. spreminjajem novih dresov, novi trenerji se ne prijavljajo na delo, kljub popolnoma spremenjenem sistem v katerem Ekipa MZ obljublja, da bo lažje dobiti nove coache... in še in še. Največji šok ta teden je prav gotovo negativno gibanje forme pri mnogih ekipah. NK Macolar se je srečno izognil padcu forme, vendar pa precej drugih managerjev, tudi v Sloveniji, ne razume, kaj se dogaja s formo.

Problem: igralci so kljub zadovoljnem stanju z igranjem in odigranih skupaj 6 tekmah (4 prijateljske in 2 ligaški) nazadovali v formi. Gleda na moj zapis o formi je jasno, da do take spremembe načeloma ne bi smelo priti. Ok, tu in tam, pa vendar je bila ta težava opažena pri res mnogih ekipah, zato je najverjetnje bug. Kompenzacije ne bo, oškodovane ekipe ne bodo dobile nadomestila, upamo samo lahko, da se to ne bo ponavljalo.

1 komentar:

gaber pravi ...

ne gre toliko za bug kokr za tezave z updati. Namrec, odkar so sprostili 3D so zamiki tekem se vecji kot prej, in to ima potem knock on efekt tudi na ostale zadeve kot so updati forme, financni obracuni etc. Nasvet je da se ne igra pomembnih friendlyjev (za formo) v ponedeljek in torek, kajti zaradi nedeljskih zastojev s tekmami, se zgodi da se friendlyji ne upostevajo pri izracunu ki pride v torek. Najbolj optimalno je odigrat 4 friendly tekme z prvo postavo v cetrtek in petek, zaradi poskodb in tudi zaradi omenjenih problemov z serverji.