ponedeljek, 17. september 2007

Managerzone Down - sledi posodobitev

Trenutno je MZ stran nedostopna, kar je običajno slaba novica, danes pa, izjemno dobra. Potem, ko v četretek Ekipa MZ ni uspela namestiti obljubljeno posodobitev igre, se je danes začelo zares. Seveda smo vsi v pričakovanju, kaj in kako bodo zgledale nove stvari. Mene najbolj zanima sistem izbora trenerjev, predvsem zato, ker je to v moji ekipi šibka točka - najverjetneje preplačujem možakarje, ki trenirajo moje igralce.

Sicer pa sem končno premagal v ligi Nazarje MNK... nič posebnega, prvo mesto v ligi je pomoje oddano, izpasti iz prve lige tudi (upam) ne morem.

Drugače načelno glede novosti velja, da z samo uporabo velja malce počakati oziroma dobro preučiti. Se mi je že pripetilo, da sem hitel v novost in naredil neumnost. Največ koristnih informacij je vedno moč dobiti na forumu, angleškem seveda.

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Hmmm...glede na število igralcev bi se verjetno kaj koristnega lahko našlo tudi na kitajskem forumu:))

Sicer pa je 1.mesto res oddano. Četudi bi mi in Karantanci slučajno uspeli presenetiti extraše...pa ne verjamem, da lahko kaj takega uspe Brodarjem, Muri ali Dravi...tako da....prvenstvo je oddano in ostaja le še borba za 2.mesto:))

Unknown pravi ...

glede na pretekle sezone ne bom nic izjavljal :))

Anonimni pravi ...

Sašo....čas je za prvo zvezdico:))
Manager naj gre na Bahame za 14 dni....igralcem pa bi lahko dajal le še polovične porcije treningov:)) Preostali čas naj si umirjajo živce po naporni sezoni!

No...jaz se bom poskusil potolažiti z novo MZ zvezdico (že tretjo:))...) v hokejski ligi!