torek, 11. september 2007

Končno uspešen trening pri Macolarju

Zvezda ekipe Silvan Slemenjak, ki v kampu to sezono ni pridobil dodatne žoge, je danes končno napredoval v stamini. Pustil ga bom še en dan na stamini, da postane jasno, če je slučajno maximiziran v tem skillu.

Tudi trening forme je bil zgleden, trenutna forma na grafu mi kaže 9.6, kar je dobro in že dolgo nisem bil na tem nivoju. Velika večina igralcev ima formo 9, le eden 7 in dva 6.

Na igrišču pa Slemenjak ne briljira, daleč od tega. Moja ekipa izgublja vse pomemebne tekme. Posledično mi pada motivacija za igranje Managerone. Upam, da bo vsaj tekma z Grebatorji priložnost za vse igralce, da pokažejo kaj znajo.

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

OK, kaj je problem?

Experience. Se posebi v pomembmnih tekmah (proti boljsim teamom), se bo to se kako poznalo. Slemenjak rabi vsaj se 4 sezone (1 zoga na sezono), da bo priblizno konkurencen starcem, ne glede na skille in kje je maxan. Trenutno bi ti verjetno bolj igral maxan 8 shooter 6sp 6st z 9 exp. Na zalost je MZ nastiman dolgorocno, in z mlado ekipo ne mors bit konkurencen. Experience ima taksen boost, da je vsaj na nivoju forme, ce ne celo vec. Zato pocakaj, da ti igralci obrnejo 30 let, takrat bos lahko sodil ali se splaca nehat igrat al ne. Idealno je imet celotno bazo prve postave da ti obrne 30 - 30 +5 in osvojis se kak mednarodni pokal.

Anonimni pravi ...

Hmmm...še vedno ne vemo ali je Slemenjak maxan na kondiciji ali ne?:)))

Gaber....kaj naj bi pomenile te številke.....30 - 30 + 5 ????

Unknown pravi ...

Slemenjak ni maxan zaenkrat še nikjer, razen na shootingu, na 10@ :D

gaber pravi ...

mislil sem na leta starosti okrog 30 let in + ce imas celotno enajsterico pretezno maxanih igralcev z 10 experience.