ponedeljek, 21. maj 2007

Uspešno proti Revolucionarju

Z včerajšnjo ligaško zmago nadaljujemo zmagovalni pohod, ki ga je le malo zaustavil Greenhorns. Zmaga s 4 proti 0 je visoka zmaga in temu lahko rečem že kar "overkill". Nepotrebno razsipanje z močjo. Zakaj bi porabil več energije in moči, kot je potrebno... Zakalkuliral sem se predvsem zaradi tega, ker se je nasprotnik ravno pred tekmo okrepil z nakupom vratarja, čigar cena presega 300mio SIT. Ker pa slednji sploh ni stopil na igrišče, je tekma minila v popolni prevladi moje ekipe, rezultat pa smo kontrolirali od 1. minute, ko je padel prvi gol.

V sredo nas čaka neprijetno delo, pravilo se je treba lotiti ekipe NK Rova z dna lestvice. Zakaj neprijetno? Je že tako, da je bil "upset" dogodek že na delu in ni nobenega zagotovila, da se ne ponovi. Po drugi strani pa ne bi rad uprizoril novega overkilla. Zmaga 10-1 je samo odraz, da manager ne zna pravilno razporejati moči. Po drugi (ali pa kar tretji) strani pa lahko včasih o napredovanju ali celo zmagi v ligi odloča razlika v golih, kar se je ravno moji ekipi pripetilo pred prejšnjo sezono.

Situacija v ligi je ugodna, za vse bolj resnega nasprotnika se kažejo Grebatorji, zato je bila zmaga v prvem delu proti njim še toliko bolj pomembna. Trenutno pa sem usmerjen v mednarodni pokal Division Cup National #3. V tem tekmovanju smo doslej še vedno nastopali, vendar je bil najboljši uspeh 11. mesto. Ker gre za tekmovanje držav, ki so vstopile v MZ v zadnjem obdobju, je to priložnost za vidnejši mednarodni uspeh. Jutri se tako pomerimo s četrto uvrščeno ekipo v prvi ligi Indije.

2 komentarja:

Unknown pravi ...

zdej bo pa proti meni branu lol :) dela brat zate, hehe

Unknown pravi ...

:) Če ne bi dal ti smajlija, bi jaz celo mislu, da si ti to resno tako razmišljal. Ni je reči po imenu bratska pomoč, ko gre za prestižni dvoboj. To je tako rivalstvo, da grem tudi žrtvovat prvo mesto, samo da brata sesujem.

Zdaj kaj je bilo Titotu in zakaj ni zaigral novi golman, so pa vprašanja, na katera ima odgovor samo on - ali pa še to ne. :>