torek, 9. oktober 2007

Brazilec Dagoberto Velasco zapušča NK Macolar

Izjemen vratar, ki je nadaljeval tradicijo brazilskih vratarjev v naši ekipi (nasledil je Enriqueja Perrerio), je na transfer listi. Čeprav gre po tej sezoni v pokoj, je prodaja zelo smiselna. Ekipe, ki bodo igrale kvalifikacije namreč lahko z igralci, ki se bodo po tej sezoni upokojili, še odigrajo kvalifikacije. Na tak način lahko za zelo malo denarja pridobiš prepotrebno prednost in uvrstitev v višjo ligo ali si zagotoviš obstanek. Seveda je pri tujcih problem, če že imaš polna vsa tri mesta za tujce, potem si tudi s temi izjemnimi starci ne moreš kaj dosti pomagati. Brazilski managerji imajo pri tem konkretnem primeru seveda več možnosti. Ker sem dal igralca na trg po ceni 0 SIT, je to res prava razprodaja.

Manjšo napako sem sicer naredil, ker sem pozabil igralca poslati na trg že kak dan prej - idealno bi bilo recimo v nedeljo po tekmi, saj bi bil dlje časa na trgu. Tako pa bo na voljo samo 24 ur, do jutri zjutraj.

Če si kandidat za kvalifikacije, imaš prosto mesto za tujca, nekaj malega SIT na računu in potrebuješ vratarja z 9@, potem klikni na spodnjo sliko, hkrati pa bodi logiran v ManagerZone, saj se ti bo le tako naložila direktno stran za trgovanje.



Nekaj statistik najboljšega vratarja NK Macolar do sedaj:
  • št. pridobljenih @ na treningu: 1
  • čas prihoda v ekipo: 17.1.2007
  • št. vseh odigranih tekem za ekipo NK Macolar: 509
  • najboljša predstava na tekmi: liga, Volki-NK Macolar, 29. 4. 2007

Ni komentarjev: