petek, 5. oktober 2007

Še nikoli tako zdolgočasen v igri MZ!!!

Ni druge kot da priznam. Mi kar malo dol visi zadnje čase za MZ. Pa ne brez razloga... Vseeno se trudim držati ritem v tem blogu

  • Prezgodaj končana bitka v prvi ligi, ki jo je sicer zasluženo dobil Extra-football.com, je pač vsaj tistim, ki smo bili v zgornjem delu lestvice, požrla vsa upanja. Za nameček selektor Slovenije prodaja še svojega reprezentančnega golmana, 9@ na branjenju, pričakuje pa slabih 400mio SIT. V normalnem MZ trgu taki igralci ne dosegajo te cene, ampak ker takega Slovenca zaenkrat ni možno kupiti in je povrhu še reprezentant, lahko pričakujemo izdatno okrepljen budget Extrašev, ki nam bodo narekovali tempo tudi naslednjo sezono.
  • Svoje je naredila tudi Ekipa ManagerZona, ki je s svojim skrajno neprofesionalnim odnosom naredila nekaj katastrofičnih napak. Poleg vseh, ki ste jih videli običajni uporabniki in sem o njih že pisal, smo administratorji imeli vse do včeraj zaprt dostop do nadzora na trgom... Raj za cheaterje in gora dela za administratorje, za pregled preteklih transferjev.
  • Tudi sama ekipa mi ne vliva nekega navdušenja. Slemenjak dolgočasno ne napreduje, Brazilec bo šel na trg pred začetkom kvalifikacij, morda ga bo kdo še za zadnje tekme kupil, očitno pa ga bo v naslednji sezoni nadomestil slovenski golman, ki sem ga pred kratkim kupil, Miro Podakar.
  • Edina svetla točka je Liga mladosti, ki je bila napolnjena hitreje, kot sem upal. Liga je pridobila tudi na mednarodni teži, tokrat sodelujeta poleg tradicionalne Gabrove ekipe tudi 2 ekipi iz sosednje Hrvaške, z veseljem pa je prijavo potrdil tudi odličen manager iz Srbije.

Ni komentarjev: