sreda, 4. julij 2007

Noč pred predzadnjo tekmo...

... mi ne da spati. Toliko, kot se danes ukvarjam z naslednjima nasprotnika, se to sezono s posamičnimi tekmami še nisem. Cilj je jasen: zmaga na obeh. Gledam Slemenjaka v Mzmanagerju, slednji pripomoček je imel 24 urni blackout. Prav zanimivo je bilo brati forume, saj nekateri pravzaprav brez tega podpornega programa sploh ne znajo igrati, kaj šele postaviti. Slemenjak bo imel jutri ključno vlogo, če mu bo šlo nam bo šlo, če pa bo spet streljal preko gola in zapravljal priložnosti, ostanemo tam, kjer so bili moji plani pred začetkom sezone.

Zjutraj bom imel prednost domačega terena, Volki pa prednost presenečenja. Z izjemnim podmladkom, ki naj bi bili po ocenah asistenta reprezentance deležni enega najboljših trening tretmajev v Sloveniji, so Volki vselej nevarni, kar je na lastni koži občutila ekipa Extra-football.

Za končni razplet, me zanima samo moja igra in moja zmaga. Potrebujem 2 zmagi, če tega ne sestavim, potem pač nisem vreden naslova, ki ga resnici na ljubo kot stalno poudarjam, nisem pričakoval, ne načrtoval.

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Zal moram ugotoviti, da je Slemenjaku kar slo, imel pa je tudi dobro podporo ostalih soigralcev.
Volki pa smo, pa katastrofalnem prvem delu sezone, drugi del odigrali povsem drugace in upam si trditi, tudi ostali v top series,brez kvalifikacijske tekme za obstanek.

Anonimni pravi ...

volk ti bos se dobr tko da nc skrbet.

mamo dva derbija:

macolar greba - za prvo mesto
nazar zvezda - za kvalifikacije

zdej, jaz sem mal razmisljal da bi spusil in ostal v kvalifikacijah zarad kesha, sam je mal nehigienicno, tko da planiram preboj v izogib kvalifikacijam.

Anonimni pravi ...

tito...v kvalifikacijah pravzaprav praktično ničesar ne zaslužiš...

Drugače pa....thorest...imaš lepo šanso za naslov...torej...dobro se taktično pripravi!

Nasploh ugotavljam, da brez taktične priprave na vsako tekmo ni več boja za prvaka. Sam sem do sedaj na vseh nivojih tekmovanja z lahkoto osvajal prva mesta...vključno z lanskim naslovom prvaka.

Letos sem predčasno izpadel iz boja za prvaka kljub temu, da se lahko zgodi, da bom imel najmanj porazov v ligi in najboljši izkupiček v medsebojnih tekmah z Macolarjem, Grebatorji in extra-footballom....in verjetno edini vzrok leži v taktični pripravi z tekmeci iz sredine lestvice...čeprav tako kot thorest tudi jaz menim, da mi letos ni mesto v vrhu lestvice.

Napovedujem naslov Macolarjem in kvalifikacije za Zvezdo in Kungoto.

Anonimni pravi ...

Jah kaj - zmagat bo treba a ne :P

Sicer pa komentar na greena - jest sem takticno pripravo naredu natanko dvakrat v sezoni - postavu taktiko in pustu da spilajo - naj se drugi ukvarjajo z mano, le zakaj naj bi se jaz z njimi :O No zdele bom vseeno malce spremenu (vpoklic majckene pomoci iz kampa) :)

Anonimni pravi ...

Ja Perun....saj...tudi jaz lani nisem niti poškilil taktike, ker sem imel dovolj močno moštvo proti ostalim, da sem z precejšnjo prednostjo osvojil prvenstvo brez taktičnih prijemov, ampak letos temu ni bilo tako, kar se je pozneje tudi rezultiralo v tekmah z nasprotniki iz sredine lestvice. To me je verjetno tudi stalo borbe za kakšno pozicijo višje na lestvici. V bistvu sem imel skupno pozitiven izkupiček, če gledam tekme z prvimi tremi na lestvici (poraz in remi proti tebi, dve zmagi proti Macolarju ter zmaga in poraz z Herbijem)....sem pa doživel dva poraza in tri remije z moštvi iz sredine tablice. OPsebno mislim, da v prihodnje brez dobre taktike ne bo šlo...