četrtek, 17. julij 2008

Zlata liga - Zlatni trofej

Liga mladosti je končna in ob tej priliki lahko vse udeležene povabim k sodelovanju v novi ligi, ki pokriva področje nekdanje SFRJ. Administratorji iz Srbije, Hrvaške in Črne gore so prišli na izjemno zamisel, v kateri sem tudi sam želel sodelovati. Tako je ustanovljena Zlata liga z imenom Zlatni trofej, ki jo sestavljajo štiri lige, ki predstavljajo tudi 4 tekmovalne (kakovostne) nivoje. Po končani ligi se opravijo napredovanja in nazadovanja. Podrobnosti o poteku in prijave potekajo izključno in samo na uradnem MZ Ex-YU forumu (predno klikneš moraš biti logiran s svojim uporabniškim imenom v MZ, da se ti pravilno odpre stran).

Postopek prijav je preprost, saj je Zlata liga zastonj, kdor prej pride, dobi svoje mesto v tej ligi. Ker smo Slovenci precej močni, o tem pričajo uspehi v Ligi mladosti, je to zelo lepa priložnost, da se ponovno dokažemo.

Prijavite se na forumu!!! Čas teče. Ker so trenutno pravila taka, da se v direktno v Zlatni trofej (prva jakostna skupina) uvrstijo udeleženci Kupa Singidunuma, kjer sva nastopala le Herbnator in jaz, je izjemnega pomena, da se prijavite na forumu ČIMPREJ.

PRIJAVA v Zlatni trofej -> vpišite svoj username, ID in ime ekipe.

12 komentarjev:

Gaffer Tito pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
turklo pravi ...

sliši se zanimivo :D

Gaffer Tito pravi ...

skoda da je tak beden ime in da ni pravih nagrad.

Unknown pravi ...

Kar se tiče imena, tako pač je, že tako so bile hude težave pri uskljevanju med admini. Kar se tiče pa nagrad, pa so le te v MZ s pravili prepovedane. Tako da je pomoje tudi prehodni pokal, kot smo ga imeli v HT, tu kršitev.

Rocky pravi ...

Pozdravljeni, jaz sodelujem v Zlatnem trofeju, pa me samo zanima, kako se bo tekmovanje odvijalo, mislim koliko tednov se bo igralo in koliko tekem bomo igrali na teden? Je pa to super zadeva! Imamo vsaj en pokal, ki je zastonj!

lp

Unknown pravi ...

Zlata liga se začne naslednji teden, upamo, da bodo vsi udeleženi potrdili vabila. Igramo 4 tekme na teden, torek, četrtek, petek, sobota, dvokrožno. Trajalo bo... torej, 30 tekem, ali skoraj 8 tednov. Odvisno, če bodo res vsi potrdili.

Rocky pravi ...

Hvala za pojasnilo! Pozabil sem pohvalit tale blog, ki daje vsem managerjem Slovenije koristne napotke, informacije in dogajanja iz Slovenije in Ex-Yugo področja!

Da se pa predstavim. Sem pa manager ekipe NK Pivovarna Laško B

lp

Unknown pravi ...

Hvala Rocky! Taki komentarji nam dajejo moč in voljo za nadaljevanje tega bloga. Akitvno pa lahko sodeluješ s komentarji in na Jaiku (na to temo pride en prispevek upam da kmalu).

Anonimni pravi ...

ko si že Jaiku omenli ... invite code ?

Unknown pravi ...

@wolf_1 seveda, rabim tvoj mail, kamor želiš invite dobit. Je malce problema, ker šele po enem tednu dobi uporabnik invite in še to je limitirano, ampak ni težav, dobiš!

turklo pravi ...

jaiku???

aracic pravi ...

Ime: NK Hajduk Split 1911 (806299)
Vlasnik: Zvonimir Aracic (3732048
login:aracic