ponedeljek, 7. julij 2008

2. slovensko MZ srečanje

Leto je na okoli, od kar smo se zadnjič dobili na pijači. Tokrat pa ta čas sovpada tudi z zaključkom 26. sezone. Prav je, da se dobimo na prijetni lokacijami, ob prijeti pijači in rečemo kakšno. Manager Herbnator, ki je postal novi prvak z ekipo Wotam United vabi vse managerje, ki se bodo udeležili srečanja na brezplačno "rundo".

Tokrat ne bomo spremljali tekem v živo, čeprav bi bilo zanimivo spremljati kvalifikacije, vendar so na sporedu dopoldan. Kljub temu pa se obeta zanimivo popoldne, saj so že moje izkušnje iz Hattrick meetingov izjemno dobre. Na takih srečanjih se namreč lahko naučimo veliko novega, izmenjamo mnenja in podobno. Če se bo ponovil obisk od zadnjega srečanja, bo spet prišlo skoraj pol prve lige, z drugimi besedami: najboljši slovenski MZ managerji.

Dobimo se v sredo, ob 17h, v Pržančku. Podrobnosti kako do tja, kje je to pa najdete na: 1. slovensko MZ srečanje.

Če kdo ne pozna glavnih akterjev, ki bomo tam, naj se oglasi pod komentarji in napisali bomo nek razpoznavni znak, ki ga bomo imeli na mizi (ali pa za mizo).

Se vidimo!

13 komentarjev:

chebeltza pravi ...

hmMMm.. a sprejmete tud outsiderje? :)
pa najbrzhe ni dobr met ht majchke na seb, a.n? ;) a youth pull.e lahko s sabo prvlechemo (no ja..tale2 sta prouzaprou she iz wotam.ovih chasov tko, da bi se jih lahko bolj kot neskonchnike upostheval, sam bomo 2gich o malenkostih ;)), al jih boste samo shimfal, kako ne znajo fucbala shpilat? ;)

bojan pravi ...

Škoda, delam popoldan, drgač bi z veseljem prišel.Naslednje leto bi vas prosil, da vsaj teden prej določite datum da si lahko zrihtamo frej...Lepo se mejte!Dardaman

Unknown pravi ...

@čebelca: itak da pridte vsi s pulli vred, zgleda da bomo sami domači :) Kar se tiče majčk ht, mene ne mot, "povej mi kero igro špilaš in povem ti, kdo si" :>

@boo: ja sori, tko je naneslo. Sicer vemo,da nikoli ne mormo uskladit vsem željam, zato smo kar takole na hitro določili, oziroma si je glavna zvezda slo lige Herbi izbral termin. :)

Unknown pravi ...

tokrat sem bil jest tist ... naslednjic pa ... naslednji seveda. kar se mene tice se lahko spet cez par dni dobimo :))

chebeltza pravi ...

@thor
amMMm.. sej bi prshla u mz majchki, pa je nimam :D
drgach je pa tud ht zhe vech kot 2leti v vegetativnem stanju pr men.. she zmerej mam 40mio,pa ne vem kam z njimi, najmlajshi igralec ma tkoaltko ziher zhe chez 30let, pa vechina ma zhe vse skile non-existent :D nekak nimam vole sthudirat na novo ne ht.ja ne mz.ja, da o chasu ne razglabljam :D
pa sej niso vazhne igrce (vsaj pr men niso nikol ble), vazhn je community, druzhenje in pa takelele zadevshne :)

Gaffer Tito pravi ...

40 mio v MZ ni dost niti za postene cevapcirnice okol stadiona.

Perun pravi ...

ja v MZ mas site, v HT pa evre, in ce to mal preracunas glih ni tolk mal gnarja ;)

Unknown pravi ...

MZ majčko bi ti :) čebelca? Pa sploh ne igraš mz...

Community je pomemben, kaj ne, ampak realnost nam pa definira igra. Tako da je igra hudo važna, ker prav ona definira, kakšen bo krog uporabnikov. No, včasih tudi "policaji" v igri kaj definirajo, tako, kot je bilo to npr. svoj čas v HT.

Perun pravi ...

no v MZju communityja sploh ne bi blo, ce se ne bi poznali iz prejsnih igric :P V HTju pa komaj vem kaj se v ligi dogaja, ampak sem vsak dan na forumih o kosarki, nogometu in racunalnikih :D

chebeltza pravi ...

@thor
no vidash... zakaj bi mogla mz igrt,che si zhelim majchko? :o vazhna je reklama! :D

..in ja, se strinjam, na zhalost nm nekateri rl osebki potlej pokvarjo voljo do igranja (no ja.. lahko se pa chist drgach izteche, kaj pravish darling? ;)), sam to she ne pomen, da so igrce slabe! nekteri igrco celo ukinejo - hroschek? ;) sej ubistvu je tud ht zato precej bolj na stranskem tiru pr men. sam na pir gremo she zmerej usi radi! :) pa nej pridejo osebki iz mz, ht, wotam, deto al pa chist neke xy zadevschne :D
tisti nezazheljeni tkoaltko hitr dojamejo, da so nezazheljeni in rep med noge stisnejo :P che pa ne dojamejo jim pa pokazhemo (jest primzija she zmerej skorej vsak dan pred blokom z baseball bat.om chakam :P na zhalost ga she nism dochakala >:( ).

:)

Unknown pravi ...

Čebelca, se strinjam. Glede majčke, sej ne vem, če uradne sploh obstajajo... Kar se tiče adminov pa... a veš da sem res kliknu na ono bat.om :), k je pametni blogspot naredu link.

Unknown pravi ...

Mel smo se fajn, v "družinskem krogu", super je blo, drugič upamo na večjo udeležbo.

turklo pravi ...

no zdej je to že mim in je mal OFF TOPIC v vsakem primeru ampak vseeno hehe

v zeleni jami je en lokal z PS3 in FIFO 08...eno lepo druženje ob odigranem turnirju?? hehe :D