nedelja, 22. junij 2008

Mrtvilo v prvi slovenski ligi

Do konca 26. sezone so samo še 4 tekme. Čeprav zadeve niso tako odločene, kot so bile pred prejšnjo sezono, vse kaže na ponovno vrnitev Wotama. Še vedno se lahko sicer marsikaj zgodi, a položaj na lestvici kaže premoč Wotama pred Aisneren. Čaka ju sicer še medsebojna tekma, a 4 točke prednosti Herbnatorja se zdijo neulovljive. Grebatorji so namreč iztržili remi proti Aisneren, v mislih pa moramo imeti še precej lahke tekme, ki jih ima Wotam.

V tem trenutku lahko mirno zapišem, da sem bil zelo jasnoviden v pisanju Slovenska prva MZ liga po 25. sezoni. Kljub dejstvu, da je bilo to sezono najtežje delo za napovedi do sedaj. Razlike so vedno manjše, absolutnih favoritov ni, novinci pa so tokrat celo razbili G7! NK Slovan in delno tudi F.C.GO-GO TEAM sta brez dvoma dve zgodbi o uspehu.

V naslednjih kolih torej ne gre pričakovati nekih napetih trenutkov ob nejasnem razpletu tekem. Prej bo morda več akcije na slovenskem trgu igralcev, saj vemo, da je konec sezone najbolj primeren časa za prodajo, po drugi strani pa imajo ekipe v času neigranja ligaških tekem velike težave z finančno situacijo.

Za konec, v naslovu sem omenil mrtvilo, zdi se namreč, da se managerji bistveno manj vključujejo v debate, komentarje, forume ipd. Verjetno je že čas počitnic?

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Jaz pripravljam totalno reorganizacijo kluba...in izjavo za javnost okoli tega koraka bom dal konec naslednjega tedna!

Drugače pa...JA...počitnice prihajajo in s tem tudi DOPUST!!!!

turklo pravi ...

kar se tiče mrtvila :D...ni tako mrtvo kot izgleda...večina nas iz TOP SERIES smo skoraj vsak dan gor oz. vsak dan vendar se ne javljamo...vse preveč gesel je in to je dostim odveč npr. meni, veliki večini novih managerjev pa dvomim da je znan tale blog in pa twitter tako da je tudi to delno pojasnjen vzrok

drugače pa morm iztržt še kašno zmago do konca sezone druga bom bom obstal v kvalifikacijah :S

Gaffer Tito pravi ...

vrocina nas je mal upehala

Unknown pravi ...

@ tito: ne vem če je bla tok vročina, kokr naporna četrtfinala na Euro2008.

@ turklo: ej jst ne vem, kwa maš ti ene težave s passwordi? Jst uporablam Firefox in ta si že nekaj časa lepo zapomni passworde in username, če pa pozabiš, ker jih vnaša skrito, lahko pa tudi pogledaš, kaj imaš na kateri strani.

turklo pravi ...

@Coach Thorest: se mi dogaja da pozabljam gesla, npr. od MSN-ja ne wem gesla ravno zaradi tega AUTO SING IN in če uporablajm to foro pozabim glesla, in pride format kompa in gre vse PAPA...zato mam težave...upam da zdej razumeš moje stališče