četrtek, 31. januar 2008

Živahen začetek v prvi slovenski MZ ligi

Po razmeroma nezanimivi prejšnji sezoni, smo prvoligaši začeli malce bolj pestro. Res je sicer, da so samo tri odigrane tekme znatno premalo, da bi lahko naredil kakšen resen zaključek, a vseeno. Pestro je bilo in zanimivo bo.

Novince podobno, kot je veljalo prvič prejšnjo sezono, čaka resnično boj za obstanek med elito. Ultimativni favorit Herbnator bo po zadnjem porazu moral še dokazati, da je šlo zgolj za posebni dogodek, ki mu nekateri radi rečejo "upset". Bolje kaže Perunu, ki z Grebatorji melje vse pred sabo. Volki in moj NK Macolar deliva nekako podobno zgodbo, vsekakor ekipi, ki ju prav nihče ne bo smel podcenjevati. Vedno nepredvidljivi NK Revolucionar sicer razmeroma dobro stoji na lestvici, ni pa še prepričal s kakšno izjemno predstavo. To skupino ekip lahko zaključimo še s Karantanija Rangers in Greenhorns, ekipi ki nikakor nista za odpis.

Naslednje kolo v nedeljo bo postreglo z dvema poslasticama prve lige:

Greenhorns - WoTaM United
Karantanija Rangers - Volki

Mislim, da bom tokrat vsaj eno od teh dveh tekem pogledal v živo. In tako se bodo začele moje priprave na prihajajoče tekme.

10 komentarjev:

Gaffer Tito pravi ...

izjemna predstava, ti bom dal izjemno predstavo!

ne vem kaj prcakujes.
velja da lahko premagam kogarkol, edin mogoce grebatorja ne.
in to bom tud prakticiral.
premagval vas bom.

Unknown pravi ...

jes bom tut vse premagvou :)

Anonimni pravi ...

ah ... jaz se pa nikakor še ne morem odločit, ali vas premagovat al ne :)

Perun pravi ...

jes zaenkrat edini lahko recem, da bom vse premagou :P

Res pa je da sem zaenkrat imel za nasprotnike same "drugodomce" - razmere se bodo verjetno temeljito spremenile, ko srecam kaksnega resnega nasprotnika :)

Ja pa res, da je na zalogi kar obsezna zaloga denarja, tako da bi se bilo mozno mozno precej okrepiti, ampak se za to zaenkrat se nisem odlocil - me bolj zanima kaj zomorejo moji mladci, kot neki ???? kitajci :D

Anonimni pravi ...

Glede na izide obeh mini derbijev, kjer je na vsaki tekmi padlo po pet golov (obe tekmi sta se končali z zmago domačih ekip z minimalno razliko) in dejstvom, da trenutno prvih 5 ekip na lestvici loči le točka bo thorest verjetno po ogledu tekem imel dovolj gradiva za sočen in obsežen komentar:))

Perun pravi ...

jest bom pa samo nekej pripomnu - na vse gledalce tekem (herbiiiiii) ... kitajca je prodal, ker pri ogledu tekme ni naredu nic (ampak res nic) - zdaj ga v ekipi ni, in ekipa ne naredi nic :)

Tud une ene tekme, ki sem jo pr herbiju hledu na sezono (svoje), ne bom vec! Ker je to kar vidis enostavno zavajanje protivnika :P Odlocajo cisto enostavne stevilke zadaj, ki nimajo prav nobene veze s tem kako lepo tekma na 3D playerju zgleda :D

Anonimni pravi ...

Primte ga....nam hoče pravljico vzet:)))

Anonimni pravi ...

Čeprav...ni ravno tako! Gre bolj za vprašanje kaj je bilo prej...jajce ali kura!

Skratka..če bi nek igralec treniral nekaj drugega kot pa je bi bile te številke pač drugačne in ta igralec bi morda vseeno predriblal uno omaro od Kitajca....po drugi strani mi pa 3D pomaga, da bom v naslednji sezoni te številke spremenil s tem, ko bom tega igralca poslal na spremenjen trening in potem bo tega Kitajca z driblingom slekel v zraku!:))

Kaj želim povedati...da so rezultat, trening in 3D predstava zelo med seboj povezani facti in če katerega od njih ne spoštuješ dovolj (v smislu upoštevanja signalov, ki ti jih dajejo) se ti slabo piše v MZ-ju!

Gaffer Tito pravi ...

vsak ima svojega kitajcka.

Unknown pravi ...

Tale o Kitajčkih ... sem že nekje slišal. Ampak kaj hočemo, vsak lahko dela v okviru pravil kar hoče. Če je ključ za zmago v Kitajčkih, je pač to to.