petek, 4. januar 2008

BREAKING NEWS: v SLO prihaja manager Gaber


Ob zaključku te sezone je občasni pisec na tem blogu, izjemen manager, ki je pobral številne lovorike, o čemer priča njegova klubska vitrina (najdemo lahko številne pokale prijateljskih lig), potrdil, da bo na vrhuncu svoje kariere zapustil ekipo v Walesu in prišel vodit ekipo na novo v Slovenijo.

Gaber je z MZ začel še v času, ko Slovenije ni bilo na seznamu. Ker ima "dvojno državljanstvo" in živi del leta v Sloveniji del v Walesu, je takrat seveda dobil klub v tujini. Takoj se ni odločil za prestop, ker mu je šlo z ekipo zelo dobro. Sedaj je oblikoval zelo dobre mladince, ima tudi 2 reprezentanta Walesa. V tej sezoni pa je že osvojil Waleško prvo ligo!

Prehod tega izjemno natančnega managerja, k s prefinjenim občutkom za vodenje ekipe premaguje ekipe, ki so precej dlje v igri kot on, vliva veliko upanja za prihodnje slovenske uspehe. Nedvomno bo hitro presenetil koga izmed nas, tako da velja za vse: BILI STE OPOZORJENI. Prihaja namreč manager, o katerem je Matttombstone v Celtic ZONE, MZ športnem digitalnem časopisu (upam, da se bo Blazzko upogumil, in zadevo lansiral Sloveniji) zapisal:

"Gaber has recently informed the Welsh premier League of his intentions to sell up at the end of this season. Season 24 may well be Gabers last, but it surely could be his most successful as he’s currently sat on top of the Welsh Premier League. Gaber is not going the way of Lampangfc and Matttombstone, no, in fact he is moving his team over to Slovenia. One of Wales’ finest and most beloved manager, a manager who was one of the favourites to become national manager leaves us in short of two months."

Gabru izrekam toplo dobrodošlico, da je končno spet doma, čestitam za pogumno odločitev in izjemen patriotizem. Slovenija gre naprej!

Ni komentarjev: