sreda, 23. januar 2008

Odhod managerja, ki je dal svoj pečat slovenski MZ sceni...

... dokler bo Mangerzone online. Blazzko, manager Nazarij MNK, ki je s svojo ekipo dvakrat osvojil prvoligaško lovoriko, in se to sezono iz prve divizije spet vrnil v prvo ligo, je zaključil s kariero. Za svojo "upokojitev" ni navedel razlogov, vendar so najverjetneje tehtni.

Kljub izjemnemu športnemu duhu in dobrim rezultatom, ki jih večina slovenskih managerjev lahko zaenkrat le sanja, pa je Blazzko naredil veliko za slovenski MZ prostor s svojim unikatnim prevodom vmesnika in nadvse zabavnimi ter izvirnimi poročili iz tekem. Kot LA (language administrator) je bil vedno hiter in natančen pri prevodu novic, skupaj pa sva reševala marsikatero težavo, ki izhaja prav iz naših posebnih znakov. Ko je pred kratkim slovenski prevod v celoti in enovito zaživel, je bilo jasno eno: "Slovenci imamo eno najboljših jezikovnih različic." Ker imam namreč vpogled in možnost prevajanja tudi sam, vam lahko zagotovim, da imamo v poročilu tekme izvirnejše kombinacije in bolj pester komentar od angleškega jezika, ki je vir, iz katerega prevajamo v slovenščino.

Škoda z odhodom takega stratega je, za malo Slovenijo, velika. Ob odhodu je naredil še razprodajo svojih igralcev, ki so šli kot za med. Enega, sem prestregel tudi jaz, slovenski reprezentant Gabriel Matos je tako postal eden ključnih igralcev NK Macolar.

Ob tej priliki se še javno zahvaljujem Blazzkotu za nepreštete ure, ki jih je namenil za slovensko MZ skupnost.

5 komentarjev:

Gaffer Tito pravi ...

ja skoda je starega, ceprav me je vedno znova premagoval v tistih zacetkih.

upejmo, da se kdaj vrne.

Anonimni pravi ...

ma dej ... zdej sem pa jezen, ker premalo opazujem transfer listo

res pa je škoda vsakega odhoda dobrega managerja

Perun pravi ...

ja glede na izkusnje iz drugih iger. ni dvakrat reci, da se kmalu spet pojavi v kasni IV. ligi :D

Anonimni pravi ...

no sej mu accja še najbrž niso zbrisal...mogoče se vrne in začne znova :D

Unknown pravi ...

enkrat igralec vedno igralec, ceprov se je taml tut neki odpovedu onlajn igric tko da ne bi vedu, mogoce se mu pa samo ne ljubi vec ...