četrtek, 28. januar 2010

Strokovni štab reprezentance se predstavi!

Vauuu! 49 dobljenih glasov za mojo kandidaturo in skupaj 108 oddanih glasov na volitvah je največ odkar slovenski managerji volijo svojega selektorja in je lep dokaz, da se tudi slovenska MZ skupnost počasi prebuja! Ne bom pretakal preveč medenih besed, ampak bom enostavno rekel hvala vsem, ki so zame volili in tudi vsem, ki so se volitev udelezili in s tem pokazali, da jih poleg svoje ekipe zanima tudi usoda reprezentance.

Ker pa se prvo veliko tekmovanje (WC U-21) že nezadržno približuje bomo z formalnosti kar takoj prešli na delo. Poleg mene bosta nad delom reprezentance bedela tudi moja pomočnika: rockyremic (LAŠKO LUNATICS) in zorkey (NK PIVOVARNA LAŠKO). Oba se vam bosta na tem mestu v bližnji prihodnosti tudi dodatno predstavila.

Še morda napovednik za aktivnosti v prihodnjih dneh. Prednostna naloga v prvih dneh bo skavtanje U-21 igralcev, dogovarjanje prvih prijateljskih tekem za obe reprezentančni selekciji, želel bi pa v času U-21 svetovnega prvenstva organizirati tudi en prijateljski turnir petih nacij z ostalimi ekipami s področja bivše juge za članske ekipe. Bomo videli kakšen bo interes ostalih selektorjev. Do naslednjega vikenda bodo izdelana in objavljena tudi merila za vstop igralcev v reprezentanco. Toliko za prvič...sedaj pa grem zavihat rokave in ....DELAT!