sreda, 25. november 2009

Odhod Slovenije na SP2010 pustil posledice tudi v MZ


Glede na to, da igramo managersko spletno igro, katere osnova je seveda nogomet, ni čudno, da lahko uspeh slovenske nogometne reprezentance z zmago na Rusijo začutimo tudi v Managerzone. V času po zmagi se je namreč povečalo število novo registriranih uporabnikov, kar je dobro. Upamo lahko le, da bo večji del novincev tudi vztrajal v tej igri.

Žal je koncept MZ tak, da je realno gledano vsaj eno polno sezono ekipa sestavljena iz vse prej kot sposobnih igralcev. Običajno si dva pribiližno zaslužita naziv igralca, še dva pogojno, potem pa sledi precej igralcev, ki bi jih, če bi ta možnost bila v igri, lahko uporabljali za čiščenje kopačk, nošenje vode ipd. Vsaj dve sezoni mora manager vztrajno trenirati, spremljati igro in igralce ter se spoznavati in učiti. Za dosego uspeha, na primer zmago v višjih ligah, odmeven rezultat proti močnejšim ekipa je potrebno počakati eno koledarsko leto. Po tem času, pa je, precej odprto.

Če bodo novi managerji ostali v igri, pomeni za Slovenijo predvsem dvoje: večja ponudba kakovostnih igralcev na trgu, ki bo postal končno bolj aktiven in fleksibilen, ter še močnejša slovenska MZ reprezentanca, ki ji do sedaj že nekajkrat uspelo pripraviti kako presenečenje.

Da bomo vsi zadovoljni in srečni, moramo izkušeni managerji pomagati novincem, ti pa se morajo na nas obrniti. Tudi ta blog je en od načinov, ki lahko postavi komunikacijo med enimi in drugimi.



1 komentar:

Gaffer Tito pravi ...

fajn bi blo da se izkoristi situacijo in nam MZ nabije evre.
jaz mam teh miljonskih cifer ze vrh glave.