ponedeljek, 19. maj 2008

Prva tri brezplačna mesta za igranje v Ligi mladosti

Nekateri so že zelo neučakani in sprašujejo, kdaj bo mogoče dobiti brezplačne pozive za igranje v Ligi mladosti - poletje 2008. Zdaj je ta čas! Sprejel bom prve tri managerje, ki bodo na tem postu, spodaj pod komentarji napisali: ime svojega kluba in svoje uporabniško ime. Tem bom poslal vabilo, ki ga morajo sprejeti v 3 dneh! Če vabila ne bodo sprejeli, vabilo ne bo več veljavno.

Kakšni so še ostali načini, kako sodelovati v tej prijateljski ligi:

  1. Nekateri so mi v preteklosti dejali, da zanje niso problem tisti krediti, ki jih je potrebno plačati za sodelovanje v prijateljskih ligah. Za vse te, sem pripeljal nov dodatek na blog: vidite ga lahko na desni "Are you in my topspots?". Za ceno $5 (kar je znatno manj kot 5€) bom dobil neke vrste napitnino, če bo nekdo vpisal svojo ali neko drugo povezavo. Slednja se bo pojavila na seznamu in bo tam, dokler mi ne bo dal napitnine enajsti zapored. Za plačilo potrebuješ PayPal račun, ki ga nekateri že imate, ostali pa se morate registrirati. Kdor bo tako dodal povezavo na svoj blog ali spletno stran na tak način, dobi "wild card" - se mu ni treba prijaviti prek komentarjev ali drugih načinov, naj pa me obvesti o tej transakciji. Morebitna sredstva, pridobljena na ta način, bodo porabljena v dobro slovenske MZ skupnosti.
  2. V prispevku Coach Th0rest is back :) se mi je zapisalo, da bo prvih sedem v slovenski prvi ligi dobilo "wild card". Po temeljitem premisleku sem se odločil, da nobena ekipa ne bo dobila "wild carda" kar tako. Je pa rezerviranih do 10 mest za tovrstna povabila. S tem želim obdržati visoko kakovost lige.
  3. Tretji način, kako priti v Ligo mladosti pa bo še najmanj eno podobno vabilo, kot je to, na tem blogu, ki ga pravkar bereš. Kdaj bo? Ja, zelo kmalu.

Naj se začnejo prijave v Ligo mladosti poletje 2008!

9 komentarjev:

bojan pravi ...

F.C.DA BU DA;dardaman

bojan pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
eldar pravi ...

ludanoc
Melida AND Eldar FK

rato pravi ...

Rakek (805206),donrato

JUVEtheBEST pravi ...

zakva si to objavu ponoč. veš tkrt eni še spimo. drgač pa sicr vm d so že oddana prva tri mesta sam useen Karantanski panterji (805323), juvethebest

Unknown pravi ...

Uspešno prijavljeni, v prvem paketu:
dardaman, ludanoc, donrato.

Ostali več sreče prihodnjič.

Zakaj sem objavil ponoči... ja enkrat je treba ne?

Unknown pravi ...

Ker imam trenutno težave s samo postavitvijo prijateljske lige (naredili sta se kar dve istoimenski ligi), boste vabila dobili takoj, ko bo to možno.

turklo pravi ...

ah ja...men se zdi to kr neki, glede tega kr se zdele dogaja

Unknown pravi ...

Evo, vse se je uredilo, prava liga je na http://www.managerzone.com/index.php?p=friendlyseries&sub=info&fsid=320634